Q: Is anyone else having trouble submitting deals or problems just moving around the Dealspl.us site?

grandma5
10
I have to refresh the page up to 3 times just to display the page. Sometimes that works,sometimes it won't let me. I submit deals and they never show up.
grandma5 posted Dec 30, 2010
74 views
Facebook Share
Twitter
6 Comments
karthwyne
I've read other questions where the admins have stated they are working on the issue, but not anyone that was having as much trouble as you. I will get a blank page about once in 20-30 pages, but it always comes up correctly with a refresh.
karthwyne (rep: 1.28k) posted Dec 30, 2010
20
TOTOOO
We are currently working on fixing this problem. I will give you guys an update once I get more information.
TOTOOO (rep: 47.1k) posted Dec 30, 2010
20
akaricke
I am still getting the blank pictures on deal posting sometimes. Even tho the preview looks fine.
akaricke (rep: 159k) posted Dec 30, 2010
20
omegafemale
i'm still having an issue with updating deals. if the connection is lost/reset during the "submit" stage, the deal is never approved. Just this morning, I found a few Poe did 9 days ago. It kinda sux cuz then other people get away with posting it fresh - might be why most posts don't link to previously posted deals anymore? (shrug)
omegafemale (rep: 211k) posted Dec 31, 2010
20
omegafemale
414 Request-URI Too Large
omegafemale (rep: 211k) posted Dec 31, 2010
20
NiftyThrifty
Once in a while acts up and I have a difficult time posting anything (especially the images). But this week it has been better.
NiftyThrifty (rep: 1.3k) posted Dec 31, 2010
10